Bästa podcasten just nu!

Eller ja, det är drygt en månad sedan det senaste avsnittet men det kommer komma fler uppdateringar. Bear Brook heter den alltså!

Två kroppar hittades i en tunna i Bear Brook State Park i en småstad i New Hampshire 1985: en ung kvinna och ett barn. Utan identitet är det svårt att veta var man ens ska börja. När en cold case-polis tar över utredningen femton år senare, år 2000, beger han sig till platsen där tunnan en gång fanns. En bit därifrån hittar han ytterligare en tunna.

Det här fallet förändrade sättet man utreder brott på. Och dess groundbreaking användande av forensiska bevis kommer senare leda till att t ex Golden State Killer och andra kalla mord får sin lösning.

That’s all! Ett kort tips ba!

3 reaktioner till “Bästa podcasten just nu!

  1. Jag pendlar 2 timmar varje dag och har gjort det senaste året. Vid det här laget känns det därför som att jag har lyssnat igenom det mesta i true crime genren (och förkastat sånt jag inte gillat från avsnitt 1). Hade helt missat denna och blev så glad att jag äntligen kunde strecklyssna på något istället för att invänta nytt avsnitt varje vecka. Så himla bra och intressant, samtidigt förstås vidrigt och tragiskt på alla sätt. Tar gärna emot fler tips i poddväg om du/ni har andra favoriter som ni tror är lite mindre välkända sådana. Eller serier och böcker nu när det äntligen närmar sig lite ledighet! Vet att ni bloggat om detta tidigare och jag brukar kasta mig in direkt i era tips. Tack!!

    Såg förreste att Evil has a name (GSK, Paul Holes!!) finns på Audible. Tips om ni inte kände till och är beredd att betala för att lyssna 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s