Igår i Stockholm – OND BRÅD POD

Åh vilken drömmig fredagskväll med supermysig livepod! Jag önskar jag kunde gå på detta varje fredag. Mord, mystik, hudvård, bubbel och roliga människor.

Jag åkte dit själv och är ju helt bränd i huvudet när det gäller kartor uppenbarligen, min chef hade sagt att det låg åt andra hållet än det gjorde och jag fick ett utbrott på google maps innan jag hittade fram till den mysiga kvarterslokalen. Wohooo!
Jag måste verkligen KBT:a mig själv för att komma ut just nu då jag har någon konstig panik och oro över allt, eller okej jag har GAD helt enkelt. Eller helt enkelt är det ju uppenbarligen inte men skit i det. Vintern är inte min årstid kan jag avslöja.

Det helt fantastiska med människorna jag träffat genom True Crime-intresset är att de känns helt självklara och naturliga att bara börja umgås med. Inga konstigheter över huvudtaget. We got this liksom.

OBP1
Lokalen var, yepp you guessed it, butik, back in the days och passade perfekt för livepod så hoppas att det blir flera! Här inne samlades ett skönt gäng till ett skönt häng! Fler bilder på vår Instagram @morderiers! Jag ska inte avslöja och spoila det spännande innehållet men bland annat så berättar Linda om ett riktigt obehagligt fall som jag aldrig hört talas om. Ni kan lyssna på avsnittet nästa vecka!

OBP5.jpg
OBP2.jpgTack Siri och Linda för en fantastisk kväll. Det här gör vi om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s