Det är Netflix-tider

Med mörkret kommer den där tröttheten som gör att jag behöver ligga soffan och titta på True Crime för att vila upp mig. Jag har så mycket jag vill skriva och producera men orken räcker inte riktigt till just nu. Jag har endast Netflix just nu men tänker att jag ska fixa Hayu att plöja igenom i December. Här har ni Netflix-tips så att ni tar er igenom veckan!

Out of Thin Air. Sex personer dömdes för 40 år sedan för två mystiska mord på Island. Denna dokumentär handlar om fallet och att ett erkännande inte alltid innebär att sanningen har kommit fram!
OUT+OF+THIN+AIR_Still+_01

The Confession Tapes. Det är ju intressant detta med framtvingade erkännanden. Skulle man själv kunna hamna i den situationen? Hemska tanke. I den här dokumentären får vi träffa personer som är dömda och påstår att deras erkännanden är framtvingade eller falska.

The Death of Marsha P. Johnson Hon var HBTQ-rörelsens ansikte utåt i årtionden. När hon hittades död 1992 avskrevs det som ett självmord – men hennes vänner tror inte på den teorin. Vad tror du?

Witness. Kitty Genovese knivhöggs till döds utanför familjehuset i Queens, New York 1964. I denna dokumentär vill hennes bror, Bill, gräva djupare i vad som egentligen hände. Det var över 30 personer som bevittnade mordet men ingen ringde till polisen.

Newtown. Skolmassakern på Sandy Hook i Newtown, Conneticut inträffade 2012 och 28 personer förlorade livet. Det handlar mest om hur man lever vidare efter ett sådant fruktansvärt trauma och vi får träffa några av de drabbade. Otroligt starkt.

untitled

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s