Vad händer med Lois Reiss?

lois-riess-fl-mugNi vet ”Losing streak Lois”, ”The grandma killer” som först mördade sin man, tog ut pengar från hans konto och sedan blev vän med Pamela Hutchinson som liknade henne, mördade henne och planerade att använda hennes identitet.

De två kvinnorna sågs senast tillsammans i Hutchinson’s hyrda lägenhet den 4 april i år. Övervakningskameror visar hur Lois tar Hutchinsons vita bil dagen efter. Hutchinson hittades död 9 april.

Det blev en galen biljakt på Lois som förmodligen var på väg till Mexico för att ta Pamela Hutchins identitet och leva life. Hon greps innan hon kom till gränsen och riskerar nu dödsstraff i Florida.

Vad har hänt sedan hon greps?
Lois har åberopat sin rätt till en så kallad ”speedy trial” och säger säger vara oskyldig till anklagelserna. 1600 sidor med bevismaterial har samlats in och innehåller bilder från Pamela Hutchinsons semesterboende, DNA från brottsplatsen och övervakningsfilmer.
Två pistoler hittades i Lois bil när hon greps i April i Texas. Det har även hittats kartor, silvertejp, gummihandskar och ammunition.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lois son Braden har pratat med ”Inside Edition” om mammans spelproblem och att han fortfarande är i chock över vad som hänt.

Det senaste datumet i rätten var 31 Oktober och då skickade Lois dit sin advokat och fortsätter att neka till anklagelserna. Åklaren kommer att yrka på dödsstraff och nästa datum i domstolen kommer att bli i Januari. Hon har ännu inte blivit åtalad för mordet på sin man i Minnesota.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s