Nu jävlar pirrar det i min Golden State Killer-nerv för första gången på länge!!!!!11

Det här är en del i vår serie om East Area Rapist aka Original Night Stalker aka Golden State Killer. Alla delar samt en introduktion till fallet kan hittas i kategorin EAR/ONS.

Kort ordlista: JJD = den häktade Joseph James DeAngelo, EARONS = East Area Rapist/Original Night Stalker <– namnet innan Golden State Killer myntades, GSK = Golden State Killer.

31369404_10211655577330543_295744262522273792_n

HEJ!

De senaste månaderna har till och med jag (hehehe) börjat lessna på alla halmstrån jag annars så villigt greppat efter. Meeeen nu känner jag att det kan vara något på G!!! Presskonferens imorgon igen!

First thing first av saker som jag inte orkat skriva ett blogginlägg om tidigare: förra veckan hölls en presskonferens från Tulare county om att JJD anhålls för ett trettonde mord: på Claude Snelling i Visalia. Det är så himla fett för det har aldrig riktigt räknats in som EARONS (alltså East Area Rapists framfart i norra Kali och Original Night Stalkers framfart i södra). Det är många som trott att Visalia Ransacker ej är samma person som EAR och ONS, så Snelling har aldrig räknat på samma sätt som de andra. JUSTICE ÅT SNELLING!

snelling.jpg

Kort om det ba (hoppa över om du redan vet): Alltså den inbrottstjuv i staden Visalia som tog sig in i hem, stal smycken och foton, la underkläder i en hög och onnade på dem etc. En kväll eskalerade hans beteende och han försökte föra bort en ung tjej, men hennes pappa upptäckte det och försökte stoppa honom. Pappan blev istället skjuten och avled av skadorna, VR flydde sedan från platsen. När man kollar på t ex Punishment Map som blodhunden spårade upp efter en East Area Rapist attack (nummer 41 om jag ej minns fel) ser ett namn ut att vara Snelling.

EAR-ONS-Back_of__Punishment__map

LOL! Nu när jag ser den här bilden igen blir jag lite osäker vilket ord man menar? Inser hur galet man ville hitta samband när man var en sleuth. Menar man att ordet näst länst ner där det ser ut att stå Milling? Det skuuuulle kunna vara ett S och e istället. Eller menar man ovanför punishment i spiralen där det rätt svagt står ungefär Svnello? HUR HAR NI STÅTT UT MED MINA KONSPIRATIONER!?

Det finns inget DNA från Visalia men polisen är ändå säkra på att de kan bevisa att DeAngelo är gärningsman. Jag tänker att det beror på att modus operandit är väldigt likt och att det ska finnas fingeravtryck från tidigare inbrott från VR. Pistolen som sköt Snelling hittades aldrig, men blev stulen i ett tidigare VR-inbrott. Det kanske kan ge någon form av ballistiskt bevis.

Här är tre nya bilder på DeAngelo:

fisk.jpg

fisk3.jpg

fisk2

I ALLA FALL!!!!!! Det jag är pirrig för är att det är en oväntad presskonferens imorgon igen. I Orange County!! Vaaaad ska den handla om? Alla kända Golden State Killer-mord har han redan åtalats för. Så det kan handla om ett nytt okänt mord. Eller så kan det handla om kommande rättegång. Ett stort frågetecken har kretsat kring platsen där den ska ske. Nu har man kanske bestämt vilket county som får köra först (Orange County i så fall borde vara den rimliga gissningen) eller om det blir en sammanslagen rättegång med alla mord tillsammans och i så fall VAR SKA DEN SKE? Det handlar om mord i fem olika countyn alltså. Vissa case anses starkare då det finns DNA-bevisning, i OC finns flera av de morden. I Sacramento där han sitter idag finns det inte.

Man har även diskuterat att fallet är för välkänt i dessa juridiska områden och rättegången bör tas i ett mer neutralt county.

Det märkligaste är dock (!) att utöver de fem countysarna kommer även Contra Costa County vara med? Det finns inga mord därifrån, utan bara våldtäkter och de är preskriberade nu. SÅVIDA det inte finns våldtäkter som involverar bortförande/kidnappning därifrån. Eller mord dårå?! Som i så fall tidigare varit okända.

Senaste ryktet i ordningen är att han ska ha jobbat som lastbilschaffis efter att han fick sparken från poliskåren. Det passar teoretiskt bra in då man vet att han senare kommer jobba som lastbilsmekaniker.

Ytterligare ett alternativ är det här: han har erkänt sina brott.

Det kan även handla om att det är Contra Costa som hade sparat spermaprover från våldtäkterna och är the reason man lyckades ringa in att det handlar om en och samma person. Eftersom det är valår bland åklagare vill hen kanske visa sig från en framgångsrik sida. Vilket provocerar en lite ändå…? En person med inblick säger att han är irriterad på att just politiken är det som hindrar att viss information når allmänheten.

AJA! VI HÖRS IMÖRA DÅ!!! 11 AM PST = 20:00 i Sundsvall. Och era andra svenska städer.

Här kan man följa den. Och här.

OBS, Oxygen gjorde en dokumentär där de intervjuade personer i hans närhet. Jag tyckte inte så mycket nytt kom fram (eller sanningen är att jag inte har orkat se klart den). Kanske har han förgiftat några hundar, hans vänner tyckte han var hyvens, andra inte, han kanske hade en terapeut, etc. Men om man inte har orkat läsa alla rykten hit och dit kanske det kan vara intressant?

Här finns den i alla fall:

3 reaktioner till “Nu jävlar pirrar det i min Golden State Killer-nerv för första gången på länge!!!!!11

 1. Tänk om han har erkänt?!?! Fast det tror jag faktiskt inte… Jag är tråkig och röstar på alternativet att de bestämt vart rättegången ska äga rum.

  Gilla

  1. Haha jag tycker det låter som en realistisk röst. Det kan ju också vara att han har dött? Gammal och suicidal? Det gör mig lite nervös. Antagligen handlar det om 7 år till rättegång dessutom. Men om det handlar om ett dödsfall hade nog infon läckt ut redan.

   Gilla

   1. Nej, så sjukt deppigt som att han har dött KAN det ju inte vara?? Varför tar det sju år innan det blir rättegång?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s