Myspappan Bill Cosby

promo321984281

Det finns inte ord att beskriva hur vidrig Bill Cosby är. Det är så obehagligt att han fortfarande har sådan makt. Börjar bli väldigt otålig över att det tar sådan tid med nya rättegången. Här har ni en dokumentär om hela alltet!

Vi har tidigare skrivit om honom:
https://morderier.com/2018/04/28/nu-du-bill-cosby/

Bill Cosby dömdes för sexövergrepp. Han har erkänt att han gett kvinnor det lugnande läkemedlet Qualuude i syfte att ha sex med dem. Han blev då utesluten ur den amerikanska filmakademin.
Han bär nu fotboja och får bara lämna hemmet för att träffa sina advokater eller söka läkarvård och väntar på en ny rättegång. Han säger att han planerar att återvända till underhållningsbranschen så snart rättstvisterna han är inblandad i är avklarade…

Kategorier: USA

2 reaktioner till “Myspappan Bill Cosby

  1. De som har pengar i USA kan betala sig fria. Hur gick det inte med OJ Simpson? Han blev frikänd för mord i rättegången men dömd för mord i civilrättegången och dömdes då bara till böter, visserligen i 100 miljoner dollar klassen, men inget fängelse. Rättvisan i USA är vidrig.

    Gilla

    1. OJ hade helt klart hjälp av sina pengar i och med att han hade råd med dyra advokater, men om det inte hade varit för all uppmärksamhet kring Rodney King, riots i LA och hur svarta behandlades i LA under samma tidsperiod så hade han antagligen blivit dömd. Men ja, fallet med OJ är helt galet från början till slut. Rättsystemet i USA är helt insane.

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s