Fler updates om Zodiac, twitter tror att mordet på Cheri Jo Bates snart är löst!

OBS! Det här inlägget uppdaterades 26/6, läs längst ned för mer info!

Efter att Golden State Killer-gåtan blev löst så känns det som att det har lossnat något i utredningsmaskineriet borta i USA och nu kommer det fler uppdateringar om Zodiac genom Twitter!

Ida skrev ju för ett par dagar sedan om Robert Ivan Nichols/Joseph Newton Chandler III och hur han kopplats till Zodiacs fantombild, men även att han rört sig över samma geografiska områden som Zodiac och att han hade en militär bakgrund, vilket Zodiac KAN ha med tanke på val av kläder och skor.

I natt twittrade Criminology Podcast följande:

crimpodcast

Personen som tipsat Criminology Podcast om detta påstår att vi kommer få svar redan på torsdag, genom ”newly obtained evidence”. Kan detta gälla Robert Ivan Nichols??

Bild till vänster: Robert Ivan Nichols som ung, bilder till höger; de första fantombilderna på Zodiac (efter Lake Berryessa-attacken). Nichols ska ha fötts 1926, vilket betyder att han var 43 år gammal när Cecelia Shepard och Bryan Hartnell attackerades.

 

En annan bild på Nichols (den där han håller i en pistol)  som ger mig the creeps…

1529683813009

… med tanke på denna fantomteckning:

Robert Graysmith sketch

BRASKLAPP: Detta är alltså bara spekulationer än så länge – det har under åren funnits många personer som misstänkts för att vara Zodiac (vilket vi kanske återkommer till om det inte kommer revolutionerande nyheter i slutet av denna vecka).

Svettas lite här nu.

För mer info om Cheri Jo Bates kan ni läsa inlägget om henne här. Hela serien om Zodiac finns i kategorierna.

EDIT den 26/6! OK, det verkar som om Criminology podcast synat den person de hämtat info från lite närmare i sömmarna och det ser ut som om han kanske inte är den mest pålitliga källan…

update

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s