Så orkade East Area Rapist stalka hela nätterna och samtidigt ha ett full time job + vad som hittades under husrannsakan. Troligen.

Det här är en del i vår serie om East Area Rapist aka Original Night Stalker aka Golden State Killer. Alla delar samt en introduktion till fallet kan hittas i kategorin EAR/ONS.

Kort ordlista: JJD = den häktade Joseph James DeAngelo, EARONS = East Area Rapist/Original Night Stalker <– namnet innan Golden State Killer myntades, GSK = Golden State Killer.

God afton alla svältfödda på information!

Här kommer de senaste nyheterna från internetzzz. Vill poängtera att inget har ännu konfirmerats av legal authorities.

1. Husrannsakan

En användare på earons-forumet + Reddit som tidigare haft inside info om saker som senare bekräftats (bland annat att JJD vägrat prata, äta och dricka i häktet, inte tar emot besökare, har varit separerad från sin fru sedan 90s men fortfarande gifta på pappret) kommer nu med ny info om husrannsakan: inga souvenirer direkt kopplade till offer hittades. Noll. Zero.

1573e63c6c97da5f84dd45f15b4541da

Just nu är det hetaste spåret i jakten på dem att försöka snoka reda på ifall JJD ägde ett förråd under ett falskt namn. Andra forumanvändare tror på en liknande teori. När han attackerade back in 70s och 80s stannade han kvar länge i huset, därför ska han då gömt souvenirerna på en plats som är tillgänglig, i närheten, där han kan stanna ett bra tag för att återuppleva sina brott utan att bli upptäckt. Min personliga åsikt om detta: ändå rätt tveksamt.

Användaren som skrev sakerna ovan är också hen som kom med uppgifterna om att DeAngelo mumlade ”But I lived a good life. I pushed him out” när han blev arresterad. Jag tror att DeAngelo har gjort sig av med alla souvenirer. Detta grundar jag på följande indicier:

a) En nykter alkoholist har inte spirt hemma. Om han nu har *pushed out* sin våldsamma mördarsida så borde han vilja hålla alla frestelser och påminnelser borta.

b) Flera av sakerna kastade han bort så fort han kom ut från huset efter attackerna eller la i nästa hus han attackerade. Han brydde sig inte om dem så värst.

c) Han tog inte ett (1) par örhängen på ett vördnadsfullt och souvenirigt sätt. Han rotade som en galning genom hela huset och tog mängder med grejer. Som han sedan dumpade alltså. I åklagarens ansökan om husrannsakan finns en lista på stulna grejer. Listan är 10 sidor lång. Mycket smycken, men också konstiga saker som en klockradio, en servis, en träskål, en doktorsväska, en kamera, en baseballkeps med trycket ”B & R inc” på, en nyckelring med en groda (alltså är helt säker på att jag läste en nyckelring med en groda, men kan inte hitta igen det???), etc.

Han ville inte ha souvenirer – han ville göra kaos, ta ifrån sina offer all känsla av trygghet, få skräcken att fortsätta även när han har gått, offren ska veta att han varit överallt.

Såhär såg finservisen ut iaf:

P0000068861S0046T1.jpg

Användaren säger även att anhållna på suicide watch måste bära en speciell säkerhetsutstyrsel som är gjord av papper. Och som är transparent. Och att ryktet om att JJD har en liten penis är sant. Vilket är den del av användarens information som många gärna velat fokusera på. För att skratta och håna. Hörrni, det känns så himla perspektivlöst att heja på den machokultur som bidrar till att män som hatar kvinnor mördar??? De enda som får håna hans penis är de som är direkt drabbade av hans brott, OKEJ?

Innan ni penistroll kommer framsmygande för att fråga er favvofråga ”källa på det?” så får ni den här: common sense!!!!!!!!! Jag är så trött på den här fixeringen. Så tröÖÖÖööÖÖÖtt. Till och med i ett fall där 63 offer kan få justice måste vi foka på en himla kuk.

2. Hur han orkade med ett heltidsjobb som polis

Vi har ju redan diskuterat i flera inlägg att innan East Area Rapist attackerade så skedde många märkliga saker i grannskapet: prowlers, inbrott, hundar som skäller och markerar, fotsteg på taket, etc. Händelser som sedan slutade dirr efter attacken. Stalkandet och smygandet i området skedde i så stor utsträckning att det inte ens var troligt att East Area Rapist hade ett jobb överhuvudtaget. Hur skulle man orka med det liksom?

Nu har en annan användare skrivit på Reddit och EARONS-forumet om sin pappa som blev anställd av Auburn PD för att ersätta JJD när JJD fick sparken efter snatteriincidenten. Han träffade aldrig JJD in person, men hans kollegor gjorde det obviously. Redan då reagerade de på att JJD sjukanmälde sig konstant. Så pass ofta att de både tog upp det med ledningen och brukade åka förbi hans hus och knacka på för att kolla så han var okej. Men när de kom dit var han oftast inte hemma.

Undra var han var.

Eller om han kanske låg och sov.

: – ) : – ) : – ) : – )

I alla fall så berättade även pappa polis storyn om hur JJD stalkade chefen som sparkade honom. JJD ska ha lyst in med ficklampa i chefens dotters sovrumsfönster samt tidigare hotat honom till döden. Paul Holes (polisen som hittade JJD) har sagt att när han blev sparkad så hittades även flera andra stulna saker i hans hus, bland annat elverktyg sprillanz kvar i sin förpackning.

Här tycker många att polisen i Auburn skulle ha reagerat: en polis som studerat i Sacramento och jobbat i närheten av Visalia som lyser in med ficklampa i sovrum, dödshotar, snattar hammare och dog repellent mitt under East Area Rapists intensivaste spree. Det finns dock några saker som behövs säga om detta:

a) Nyheter didn’t travel fast. Det som skedde i andra städer blev inte tillgängligt i ens egen. Man hade inte datorer, etc.

b) Auburn hade en ledningskris precis vid det här tillfället. The short story: den gamla polischefen dör, rekrytering pågår, ny tillsätts, polisstyrkan saknar förtroende i samhället, chef vill göra stort förändringsarbete, bråk, chef avgår, etc. Kanske kan allt detta ha överskuggat snatteriet och gjorde så man ej tittade närmare på det. JJD blev aldrig ens förhörd.

3. JJD bodde i Rancho Cordova med sina föräldrar

Hans pappa var till och med stationerad vid Mather Flygbas 1961. Mather låg preciiiis i närheten av flertalet av attackerna och flera av offren hade kopplingar dit.

first3

Jaja, det säger kanske inte så mycket (förutom att man alltid trott att han haft en geografisk koppling till området på något sätt) eftersom Mather var en stor arbetsplats. Många jobbade där.

Men överlevaren Jane Carson (attack #5) reagerade på att han sa att han hade sett henne på The O Club. Alltså The Officers Club. VAD ÄR DET MED DET HÄR DÅ? Han har flera gånger hittat saker i hemmet, t ex ett foto från junior prom med texten ”junior prom” skriven på baksidan och sedan sagt till offret att han såg henne där utan att det betyder något. Ljug och lögner. Jo, detta bör kanske noteras pga bara de *insatta* kallade Officers Club för O Club. JJD var på smeknamnsbasis med klubben. Hur kunde han veta det? KANSKE PGA KOPPLING TILL MATHERS FLYGBAS.

JJDsr.page11

4. JJDs fru bryter tystnaden och säger… inget.

Så heter i alla fall tråden på EARONS-forumet sooooom sedan låstes för att den spårade ur. Såhär säger hon till pressen i alla fall:

“My thoughts and prayers are for the victims and their families. The press has relentlessly pursued interviews of me. I will not be giving any interviews for the foreseeable future.  I ask the press to please respect my privacy and that of my children.”

Tråden låstes pga bråk mellan personer som tror att Sharon visste vad som skedde hela tiden (och att hon därför fortsatte vara gift efter att de separerat, vilket är knäppt pga hon själv jobbar som skilsmässojurist, så hon skulle slippa ställa upp som vittne i en rättegång), personer som tyckte hon skulle ha reagerat på ett annat sätt ooooooooch nyanserade människor.

Varken BTK eller Green River Killers fruar visste något. Vi vet inte vad hon utsatts för i ett förhållande. Vi vet inget. Däremot fattar man att det här är förkrossande att behöva gå igenom även för hans familj. JJDs fru deltog i förhör utan advokat och svarade på nästan alla av polisens frågor. Tidigare ryktades det om att hon vägrade prata med polisen, men det har hon gjort alltså. OKEJ!!!

5. Ett aldrig tidigare visat crime scene photo (obs inget blod)

Paul Holes är aktiv på Twitter. Det är gulligt tycker jag. En sak som han la upp häromdagen var ett foto från ett hem där Golden State Killer/East Area Rapist/Original Night Stalker/Visalia Ransacker/Diamond Knot Killer ska ha attackerat.

1h5_VDs5ODs41Hbn3BsAYIpbijgTN5b0JWcJwh0H32g

På golvet ligger även tallrikar:

IFIKY56PU3CzEG4bPlSKTZW92Gw4Irg-1qoU5bnQGTI

Blir mkt berörd av detta. Fy fan.

6. JJD låg inte bakom mordet på Rhonda och hennes 4-åriga son

I inlägget Fler mord och obehagliga händelser som Golden State Killer kan ligga bakom tog jag upp flera incidenter som det spekulerats kring. En av de mindre troliga men som hajpades rejält av pressen var mordet på Rhonda Wicht i Simi Valley 1978. Nu har JJDs DNA jämförts med DNA från brottsplatsen och det var alltså ingen match.

Rhonda and Donnie Wicht

*BONUS* ❤ Paul Holes ❤ uttalar sig om The Staricase och Michael Petersons eventuella skuld.

Skärmavbild 2018-06-18 kl. 11.39.21.png

Skärmavbild 2018-06-18 kl. 11.38.17

*BONUS#2* pga älskar när ❤ Paul Holes ❤ är glad

Skärmavbild 2018-06-18 kl. 09.06.31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s