Paul Holes var med i MFM och vi får höra nya obehagliga detaljer om Golden State Killer.

❤ Paul Holes ❤ var med i My Favorite Murder den här veckan. Kul då MFM är fan girls (also: vi i den här bloggen kan ju stoltsera med att ha uppskattat Paul Holes american hunk stud aura aka ståtlig, trygg och vältalig men bär samtidigt snabba solglasögon samt vapen, redan innan det blev mainstream)

Det här är alla nya grejer vi lär oss:

1. Golden State Killer började antagligen ännu tidigare.

Det är ju en fett easy timeline om det gick till såhär: först var han i Visalia där han agera som en *peeping tom* och gjorde inbrott, sen flyttade han till Sacramento och utvecklade sitt mo till våldtäkter på kvinnor för att sedan attackera par. För att slutligen flytta söderut för att bli en mördare 4 no going back. Det är liksom en liiiiite för simpel eskalering kan man känna. En perfekt upptrappning steg för steg

(Upprepar från tidigare inlägg: Green River Killer är känd för att strypa unga kvinnor, men hans allra första försök till mord var en knivattack på en 6-årig pojke. Det skulle dröja 7 år innan han mördade igen. Liknande Ted Bundy som misstänkts ha mördat sin 8-åriga granne som 14-åring). Som att GSK aldrig blickat mot större kickar förrän han väl gör det. Och då lämnar allt annat bakom sig. Drar en gräns. Allt eller inget. No surrender. Vem vet.

mfm3

Varför ha de så konstiga strumpor tänker ni? Det är pga att man uppmärksammar barnaförsvinnanden med att bära en (1) strumpa.

I alla fall, när Billy Jensen (Michelle McNamaras researcher/co-writer) började leta reda på kontakter i JJDs liv för att sätta ihop en tidslinje hittade han bland annat:
a) Att JJD inte har haft så många vänner överhuvudtaget i sitt liv

b) En kvinna uppger att hon fick inbrott av honom, men när han hörde att det var fler i huset så sa han till henne ”you really need to fix your screen door” och försvann.

c) En son kontaktade Billy och berättade om hur hans mamma blev attackerad och våldtagen när hon liftade. För hennes anonymitet är uppgiften om tid och stad såhär ”inte i Visalia, men i en annan stad som han attackerat till, kort innan Visalia Ransacker-serien på börjas”. Efter våldtäkten körde förövaren över henne. Hon överlevde mordförsöket, men fick genomgå flera operationer.

När JJD dömdes visade sonen upp bilden för sin mamma. Hon började skaka, 100% säker på att det var hennes förövare.

mfm4

2. Hemma hos JJD – detta lämnade störst intryck på ❤ Paul Holes ❤

När Paul Holes vandrade runt i huset hos JJD var det särskilt en sak som fick honom att reagera. I JJDs rum fanns en dator och över bildskärmen hängde en handduk.

Är det ett skydd mot damm? Eller försöker han minnas sina brott?

En av de karakteristiska sakerna East Area Rapist gjorde under sina våldtäkter var att ta in sitt offer i vardagsrummet. Där hängde han en handduk över igångsatt teve och stängde av ljudet. Han var noga med belysningen. Det skulle vara på ett särskilt sätt.

FÅR CHILLS!!!!1

”Is he pulling out any of those souvenirs and replicating the glowing environment from back in the 1970s?” säger Paul i podcasten och jag tycker att vi kan märka lite ord. För att spekulera. ”Any” of those souvenirs. Kan det betyda att souvenirer hittades? VA? Det är nämligen något som jag är ytterst nyfiken på just nu. Den 29 maj (på tisdag) är det dags för fallet att gå upp i rätten igen och antagligen kommer det diskuteras om arrest och search warrants kommer fortsätta hållas under sekretess eller släppas fria. Det hade varit något!

3. Paul lyssnade på sju timmar förhör

JAHA. Det lär väl inte ha varit knäpptysta förhör i så fall? Pratar DeAngelo nu? VA? Något ord?

Forumanvändare börjar hoppas att han till och med ska ha erkänt och kommer plea guily på tisdag. Enligt den nya profilen som gjordes av bland annat ❤ Erika Hutchcraft ❤ innan han greps pekade på att han har väntat på att få berätta.

MEEEEN om han nu har hållit sig borta från mörderier sedan 1986 och lever ett helt annat liv kanske det inte känns så relevant. Paul Holes tror inte att han kommer att prata i och med vad han såg kvällen när han greps.

Samtidigt som han inte har så mycket att förlora. Han är 72 år. Blir han dömd till döden kommer han dö av naturliga orsaker innan. Det är i Cali trots allt.

4. Paul Holes och ABC-killer.

Det här har iofs noll med podcasten att göra, meeeeee; kommer ni ihåg alfabetsmorden som jag skrev om för prick en vecka sedan? Tydligen jobbade ❤ Paul Holes ❤ med dem och att försöka identifiera offren på ”top ten”-list????

mfm2

Okej inser nu att det här kanske bara var intressant för mig..?

Han la dessutom ut tidiga sidor ur Cali ABC-killers rape diary:

mfm1

5. Det är kul att Paul Holes får vara glad och rolig!!!!

Kul sammanhang att höra honom i. Det var allt!

 

4 reaktioner till “Paul Holes var med i MFM och vi får höra nya obehagliga detaljer om Golden State Killer.

 1. Jag tolkade det som att han inte sa något i förhöret. 😦 En bra stund efter att Paul säger att han gått igenom sju timmars förhör så säger Billy typ ”He’s just obviously spending seven hours just staring at the wall” och Paul svarar ”yup” (1.12.40 in i avsnittet) (…..)

  Gilla

  1. Ja alltså Paul sa att han inte tror att han kommer erkänna based on det första förhöret som gjordes. Då han var knäpptyst. Vilket jag antar är det Billy syftar på.

   Jag vet inte hur mycket insikt Paul Holes har i utredningen just nu och/eller hur mycket han får säga till allmänheten och jag tror inte heller JJD kommer snacka. Han är för stolt för det. Han kommer inte kunna se offren i ögonen och be om ursäkt, då är det lättare att ba ”nope”.

   Gilla

   1. Nej men precis, och hans största thrill är ju mind fuck. Och när han inte pratar så mind fuckar han ju alla. Men man kan hoppas att närstående snackar så småningom. Vill ju veta mer om honom!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s