Jävla OJ Simpson

Här kommer det senaste om OJ Simpson. Det är nämligen som så att jag knappt kan andas efter att ha kollat på ”OJ Simpson: The lost Confession?”. Det är alltså ”borttappade intervjuer” med OJ från 2006 då det var meningen att han skulle släppa en bok som blev stoppad. Nu sänds dessa ”borttappade intervjuer”, som av ett UNDER plötsligt hittats i någon gömma, med honom på FOX och en kan ju inte annat än undra hur mycket pengar han håvar in för detta.

Jag mår illa av att se denna narcissistiska, självgoda och manipulerande man sitta och raljera över hur Nicole och Ron blev mördade. Hypotetiskt. Är det någon i hela världen som tror på att OJ inte mördade Nicole Brown och Ron Goldman???

Mordet på Nicole Brown och pojkvännen Ron Goldman är ett av världens mest uppmärksammade rättsfall. Den före detta fotbollsstjärnan O J Simpson misstänktes för mordet men frikändes efter en tv-sänd rättegång den 3 oktober 1995.

OJNicole
OJ var en kontrollerande och svartsjuk man som var känd för att vara notoriskt otrogen mot Nicole. Det larmades frekvent från parets bostad på 360 North Rockingham Avenue i Brentwood, LA. OJ anmäldes flera gånger för misshandel och Nicole dokumenterade detta genom att ta kort på sina skador. Till slut lyckades hon få igenom en skilsmässa och flyttade med de två barnen till ett hus i samma område. OJ och Nicole hade någon ytterligare återförening som slutade i ytterligare en misshandel.

nicoleron
0205-nicole-simpson-house-1994-ap-3.jpg
När Nicole och Ron hittades brutalt mördade utanför Nicoles hus i Brentwood i juni 1994 blev OJ huvudmisstänkt. Han förnekade all inblandning i morden. När han beordrades att överlämna sig själv till polisen så vägrade han. Istället läste hans advokat och vän, Robert Kardashian, upp ett meddelande från honom som tolkades som ett självmordsbrev. Efter att ha gömt sig hemma hos Kardashian så hoppade han in i en vit Ford Bronco och en helt förvirrat galen biljakt med runt tjugo polisbilar inleddes.

När polisen till slut grep honom hittade de ett pass, 8 000 dollar, kläder, ett laddat vapen, foton på familjen och ett lösskägg i Broncon. Bland bevisen fanns bland annat DNA-spår och Simpsons blod som hade hittats på flera ställen på mordplatsen.

311FC6C200000578-3443993-image-a-82_1455303251748

Efter frikännandet har morden på Nicole och Ron betraktats som olösta. Trots det har OJ Simpson tillbringat de senaste nio åren bakom lås och bom – för andra brott. 2008 dömdes han till 33 års fängelse för kidnappning, misshandel samt grovt rån. Simpson hade tillsammans med flera beväpnade personer tagit sig in på ett hotell i Las Vegas och tvingat till sig minnesföremål från sin egen idrottskarriär. Han släpptes dock i Oktober 2017. Han dömdes också i en civil domstol till att betala flera miljoner i skadestånd till Ron Goldmans familj. Det har han självklart inte gjort.

OJ-simpson-NG-GMA-segment

Jag har följt det här fallet så länge jag kan minnas. Det har hängt med mig genom livet och det är så jävla hemskt att Nicole av en slump träffade på denna man. Jag tänker fortfarande på Ron och Nicoles familjer, all skit de gått igenom på grund av OJ och fortsätter att gå igenom efter alla dessa år. De får aldrig något riktigt avslut! Jag såg hela rättegången, har läst hans förbannade ”hypotetiska” bok ”If I did it” och nu är det dags för nästa drag från OJ. Nämligen dessa ”lost tapes” som varit på vift sedan 2006…

oj-simpson-house

I ”OJ Simpson: The lost confession?” blir han om möjligt ännu mer obehaglig än han redan var, enligt mig. Vad i hela helvetet? Han skrattar och säger att det är väldigt jobbigt för honom att prata om denna hypotetiska händelse och att folk kommer att döma honom. Så jävla synd om honom. Snyft, snyft… Hans beteende är så fruktansvärt respektlöst att jag mår fysiskt illa. Han sitter seriöst LER och utbrister i skratt när han pratar om någon han kallar för ”Charlie” som han åker med till Nicole för att kolla läger. Denna Charlie tar med sig en kniv. Han kommer inte ihåg om grinden var öppen. Hur menar han när han säger att han inte kommer ihåg vissa saker? Om det nu är hypotetiskt? Vad är det att komma ihåg? Har han ett hypotetiskt minne?

Nä ni får kolla själva, är ju helt omöjligt att återberätta. Det måste ses. Hans ansiktsuttryck, hur han pratar och snurrar in sig i sina egna ord, skrattet… Alltså WTF?!?! Helt otroligt läskigt. Hela intervjun är så orimlig. Han skrattar, verkar glömma bort om han pratar om ”Charlie” eller sig själv. Det är så sjukt så att ni får måste kolla.

Enjoy. Behöver ni stöd efter att ha sett detta så ses vi i kommentarsfältet.

3 reaktioner till “Jävla OJ Simpson

  1. Haha. Nä, det där gick ju inte ens att kolla på. Stängde av efter två minuter. Haha. Men ska göra ett nytt försök när min kille kommer hem, vi har kollat på mycket om fallet tillsammans. Kan nog se hela klippet om jag kan utbrista hur jävla obehaglig och dum i huvudet han är till någon. ☺️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s