Men gud! Min läskigaste sorts mördare härjar i Sverige?

Just nu fattar jag inte varför jag har den här bloggen?!

Jag är livrädd för mördare och det här gör mig till en potentiell måltavla känner jag mycket starkt? Hur jag än gör. Skriver jag obrytt om mord kommer någon ba ”höhö jag ska visa henne” och mördar mig. Skriver jag om min rädsla kanske någon ba ”älskar att mörda rädda tjejer” och mördar mig. Eller så sitter en mördare ba och googlar ”mördare Sverige” (sådär som mördare gör) och så hittar hen hit och blir mordsugen.

I alla fall, då skadan redan är gjord (nej jag menar det inte, mörda mig inte!!), tänkte jag skriva om ett av de läskigaste modus operandin jag vet. Som har påverkat mig mest.

Nämligen det här:

inbrott

”Polisen har inte kunnat fastställa att någonting har stulits från någon av lägenheterna”

Räck upp en hand alla som blivit påverkade av Richard Chase i sitt liv! Och ni som inte räckte upp handen (*in your mind* räknas) tänker jag lät bli pga vet inte bättre. Richard Chase gick runt och kände på dörrar. Om dörren var låst meddelande man honom att man inte ville bli mördad. Olåsta dörrar var en inbjudan att komma in.

Lock your fucking door!

Jaja. I övrigt säger jag inte att det är en Richard Chasig person som härjar i GBG. Men det skrämmer mig ändå. Att man gör ett litet misstag, glömmer att låsa en kväll och sen får det galna konsekvenser (dock är det här min katastroftanke gällande cirka allt, jag vägrar bestämma vilken väg man ska åka när det finns flera alternativ t ex för då kommer vi bara dö i en bilolycka).

richardchase

Richard Chase är vad jag utifrån min egen icke-quantico-researchad teori om olika sorters mördare (1. thrill/sex/kontroll/ilska, 2. för egen vinning/uppmärksamhet/pengar/komma undan samt 3. allvarlig psykisk störning) en mycket tydlig allvarlig psykisk störning-mördare.

  • Som barn visade han tecken på Macdonald triad-beteende (sängvätning, pyromani, djurplågeri)
  • När han var tonåring blev han hypokondriker och trodde att någon hade stulit hans lungartär och att hans kranium satt löst och rörde sig vilket innebar att han måste ha rakad skalle så han kunde hålla koll. Han flyttade hemifrån då han trodde att hans mamma försökte förgifta honom.
  • Han dödade djur och drack dem i en smoothie med coca cola för annars skulle hans hjärta krympa.
  • Han blev inlagd på psyket när han försökte injicera kaninblod i sina vener. Där dödade han terapihundar och drack deras blod.
  • 1976 efter tre års behandling bedömdes han tillräckligt stabil för att skrivas ut.
  • Följande år mördade han 6 personer med nekrofila och kannebalistiska inslag. Och stoppade ner hundbajs i strupen på död person.
  • När han greps upptäckte man att hela hans hem: tak, golv, väggar, kylskåp, tallrikar, allt var dränkt i blod.

En sån mördare tror jag inte är lös i Göteborg. Men vill ändå uppmana er att låsa dörrarna.

5 reaktioner till “Men gud! Min läskigaste sorts mördare härjar i Sverige?

  1. Bor i Göteborg. Livrädd. Förutom dubbla lås på min ytterdörr har jag ställt en stol under handtaget. Känns bra. Men är ändå rädd 😨

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s