Maura Murray-märkligheter

1. Helgen innan Maura försvann besökte pappa Fred Umass. Under denna helg tog någon ut 4000 dollar från hans bankkonto i flera olika uttagsautomater i området. Efter att Maura försvunnit hävdade Fred att det var han som tog ut kontanterna och att de skulle användas till att köpa en ny bil till Maura. Vad hände med dessa pengar? De köpte ju aldrig någon bil och enligt Mauras vänner så letade hon inte efter någon ny bil ens.

2. Det var en trasa i avgasröret på Mauras bil när den hittades. En förklaring till detta är att någon stoppat en trasa där för att få bilen att stanna. Fred hävdar att han sagt till Maura att ha en trasa där på grund av att bilen var skruttig och att trasan hindrade den från att ryka.

3. Vem ringde till Maura från östra New Hampshire samma eftermiddag som hon försvann?!? Denna person har än idag ej gett sig till känna.

4. Är familjen Murray fishy? Många tror att de döljer något. Några exempel på varför: Fred hämtade Mauras dator från studentboendet och hade den i sin garderob tills polisen kom och hämtade den. Varför lämnade han inte in den direkt? Mamman var inte involverad i sökandet efter Maura. Ena systern sa att hon trodde Mauras sammanbrott på jobbet enbart var för att hon skulle slippa jobba. Brorsan skrev en låt till Maura som han postade på Facebook, i den frågar han vad de i familjen gjort Maura för att hon skulle rymma iväg.

5. Denna fest som Maura var på två dagar innan hon försvann??? Hon var där med vännerna Kate och Sara. Kate sa att den var i Saras rum. Hon sa också att Maura lämnat festen med en man och att hon inte kommer ihåg namnet på en enda person som var där. Billy sa att Maura berättat för honom att festen var utanför campusområdet. Sara ville inte kommentera festen över huvud taget men har berättat ”sanningen” för Fred. Vad hände egentligen?

6. Det tog 13 år innan polisen släppte bilderna från bankomaten, som var de sista bilderna på Maura. Why oh why?!?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s