Mer Maura!

Detta är det tredje inlägget om Maura Murray. Jag tänker att vi försöker få lite mer koll och struktur kring fallet. Tog hon självmord, rymde hon från något eller blev hon bortförd? Spekulationerna är oändliga såklart, listar några av de mest omtalade nedan.

1. Hon ville komma ifrån Billy för han var ett svin.
2. Hon var med barn med löptränaren Hossein Baghdadi.
3. Hon drog till Canada för att slippa männen i sitt liv.
4. Hon gick ut i skogen och tog självmord.
5. Någon hon kände plockade upp henne och något gick snett.
6. Någon okänd erbjöd henne skjuts och kidnappade henne.
7. Hon fick panik pga tidigare dom, sprang in i skogen och frös sedan ihjäl.
8. Hon hade planerat med någon som körde bakom i annan bil att krasha sin bil och sedan rymma iväg.
9. Hon bor nu med sitt barn i ett annat land med en ny identitet.

lg_a21bbc1a521d-disappearanceofmauramurray_sweater
Foto: Oxygen

Det finns ingen officiellt misstänkt i Maura Murrays försvinnande men väldigt många inofficiellt misstänkta. Skulle behöva skriva en hel bok för att få med alla. Här är i alla fall några personer som en bör känna till för att bli lite mer insatt enligt mig. Betänk också att det handlar om ungefär 7 minuter som Maura var ”obevakad” vid olycksplatsen. Under dessa minuter hände någonting och under dessa sju minuter hann Maura försvinna från platsen.

Butch Atwood. En skolbussförare som bodde i närheten av olycksplatsen. Han kan vara den sista personen som pratade med Maura. Det var han som frågade henne om han skulle ringa polisen. Hon sa då att hon redan ringt bärgningsbil enligt honom. Han fattade att hon ljög eftersom det inte fanns någon mobiltäckning i området. Han ringde efter polisen då han kom in i sitt hus. Atwood lever inte längre.

Karen McNamara. Ett vittne som såg en polisbil märkt med 001 vid olycksplatsen. Denna bil var inte i tjänst denna kväll vilket har skapat en konspirationsteori om att en polis är inblandad. Jeff Williams som brukade ha denna bil på sin gård då den ej var i tjänst blev misstänkt men hittades inga bevis mot honom.

Rick Forcier. Bodde i närheten av olycksplatsen. Han vittnade några månader efter händelsen om att han kanske hade sett Maura när han var på väg hem från jobbet. Han körde hemåt ungefär en halvtimme efter olyckan och såg då en kvinna som sprang. Många var misstänksamma mot honom och varför han inte rapporterade detta direkt. Han skämtade ofta om att Maura bodde med honom och frun och att hon var en bra kock.

Brianna Maitland försvann en månad efter Maura i Vermont. Hon har inte heller hittats. Hennes bil hittades vid ett övergivet hus. Många tror att Brianna och Maura blev bortförda av samma person.

Vad har ni för tankar kära läsare? Vill ni ha ännu mer Maura?
Jag släpper aldrig Maura. Jag måste få veta vad som hände. Frågan är vem som vet vad som hände. Så frustrerande.

 

4 reaktioner till “Mer Maura!

  1. Ja, mer Maura pls 😀

    Också, ett fall som inte fått så mycket uppmärksamhet kanske men som ligger mig nära då jag träffat personen vid ett fåtal tillfällen. 2011 försvann Niklas Jonsson från Karlstad spårlöst, man tror att han tagit sig till Norge men som jag förstått det är man inte helt säkra och där försvinner alla spår. Både norsk och svensk polis har gjort fruktlösa undersökningar. Vore kul om ni kunde luska fram några brännande fakta i fallet!
    Tack för en grym blogg ❤ ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s